Καταζητείται 32χρονος για διάρρηξη εργοστασίου στην επαρχία Λεμεσού

Καταζητείται 32χρονος για διάρρηξη εργοστασίου στην επαρχία Λεμεσού

Η Αστυνομία καταζήτει τον DABAS MALEK, 32 ετών, από τη Συρία, σε σχέση με τα υπό διερεύνηση αδικήματα της διάρρηξης εργοστασίου και κλοπής και της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 26-27/4/2021, στην επαρχία Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού  στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.