Έφυγε από τη ζωή ο Φρανκ Μακρέι του Ρόκι ΙΙ και του James Bond: License To Kill

Έφυγε από τη ζωή ο Φρανκ Μακρέι του Ρόκι ΙΙ και του James Bond: License To Kill

Θλίψη στον κινηματογραφικό κόσμο από την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Φρανκ Μακρέι που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία James Bond: License To Kill και το Ρόκι 2. Ο ΜακΡέι ήταν 80 ετών και ο θάνατός του επήλθε την Μεγάλη Πέμπτη 29/4.

 

Γεννημένος στο Μέμφις του Τενεσί, ο Φρανκ ΜακΡέι έγινε αθλητής του αμερικάνικου football και έπαιξε για αρκετά χρόνια τόσο στο πανεπιστήμιο όσο και επαγγελματικά. Στη συνέχεια, μετά το τέλος της καριέρας του, ασχολήθηκε με την υποκριτική και είχε συμμετοχή σε 40 και πλέον ταινίες. Στις 29 Απριλίου ο ΜακΡέι έπαθε καρδιακό επεισόδιο στο σπίτι του στη Σάντα Μπάρμπαρα και άφησε την τελευταία του πνοή, με τη θετή του κόρη του Σουζάν να ανακοινώνει την απώλεια του.

Ο Μακρέι έπαιξε μεταξύ άλλων στις ταινίες Last Action Hero με τον Σβαρτσενέγκερ, Το Τρελό Θηριοτροφείο Πάει Διακοπές, Red Dawn, Big Wednesday και Paradise Alley.

Εκτός από τη Σουζάν, αφήνει πίσω του έναν γιο, τον Μαρσέλους και τρία εγγόνια.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE