ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηνιαία καταβολή επιδόματος τέκνου και μονογονεϊκής οικογένειας

Μηνιαία καταβολή επιδόματος τέκνου και μονογονεϊκής οικογένειας

Πλήρως συμπληρωμένη αίτηση για το επίδομα τέκνου και το επίδομα μονογονεϊκής οικογένειας θα πρέπει να υποβάλλουν οι τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες προκειμένου να λαμβάνουν το επίδομα σε μηνιαία βάση από τον Ιούνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου Υπουργείου.

Με ανακοίνωση το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων πληροφορεί τις τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, οι οποίες έχουν λάβει επίδομα τέκνου σε μηνιαία βάση, έκτακτα, κατά τους μήνες Ιανουάριο – Απρίλιο 2015, ότι το επίδομα τέκνου και μονογονεϊκής οικογένειας θα τους καταβληθεί αυτόματα μέχρι και το μήνα Μάιο 2015.

Από τον Ιούνιο 2015, το επίδομα θα καταβάλλεται μηναία μόνο σε όσες τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες θα έχουν υποβάλει πλήρως συμπληρωμένη την αίτηση για το επίδομα τέκνου και το επίδομα μονογονεϊκής οικογένειας για το 2015 και η αίτηση θα έχει εξετασθεί και εγκριθεί.

Για σκοπούς έγκαιρης εξέτασης των αιτήσεων τους, οι οικογένειες με τρία ή περισσότερα τέκνα και οι μονογονεϊκές οικογένειες που δεν έχουν ακόμα υποβάλει αίτηση για την παραχώρηση των υπό αναφορά επιδομάτων, θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση το συντομότερο δυνατό.

Το έντυπο αίτησης για το επίδομα τέκνου και το επίδομα μονογονεϊκής οικογένειας (ενιαίο έντυπο) μπορεί να εξασφαλιστεί από τα γραφεία της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας (Τεύκρου 6, 1066 Λευκωσία), τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε όλη την Κύπρο, καθώς και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων: http://www.mlsi.gov.cy.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top