UNLOCK ΚΥΠΡΟΣ: Πότε θα επιτρέπονται γάμοι και βαφτίσεις - Τα άτομα , το δείπνο και τα μέτρα

UNLOCK ΚΥΠΡΟΣ: Πότε θα επιτρέπονται γάμοι και βαφτίσεις - Τα άτομα , το δείπνο και τα μέτρα

Ενα θέμα που αγχώνει πολλά ζευγάρια είναι το πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος και η βάφτιση που έχουν αναβάλλει αρκετές φορές.

Τι συμβαίνει όμως απο 10 Μαϊου και τι θα ισχύει;

Μέχρι τις 16 Μαΐου, επιτρέπεται η διεξαγωγή γευμάτων / δείπνων και οποιονδήποτε άλλων εκδηλώσεων για γάμους και βαφτίσεις με μέγιστο αριθμό 10 προσώπων, περιλαμβανομένων των ανηλίκων.

Από 17 Μαΐου 2021, επιτρέπεται η διεξαγωγή γευμάτων / δείπνων ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς χώρους οργανωμένων υποστατικών εστίασης, αιθουσών διοργάνωσης εκδήλωσης και ξενοδοχείων, νοουμένου ότι οι παρευρισκόμενοι είναι καθήμενοι και με μέγιστο αριθμό παρευρισκόμενων τα 200 άτομα. Απαγορεύονται τα κοκτέιλ.

Από 1η Ιουνίου 2021, επιτρέπεται η διεξαγωγή γευμάτων / δείπνων και σε εσωτερικούς χώρους οργανωμένων υποστατικών εστίασης, αιθουσών διοργάνωσης εκδήλωσης και ξενοδοχείων, στη βάση του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί.

 Επιτρέπονται οι θρησκευτικές τελετές (γάμοι, βαφτίσεις, κηδείες);

Μέχρι τις 16 Μαΐου επιτρέπονται οι θρησκευτικές τελετές (βαφτίσεις, γάμοι, κηδείες) με μέγιστο αριθμό τα 10 πρόσωπα.

Από τις 17 Μαΐου, ο μέγιστος αριθμός ατόμων σε γάμους, βαφτίσεις και κηδείες εντός των χώρων θρησκευτικής λατρείας ορίζεται στο 30% της πληρότητας του χώρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα καθώς οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση σε αεροδρόμια, λιμάνια και στρατιωτικές βάσεις στο Καράκας και σε άλλες περιοχές της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η μεγάλης κλίμακας αμερικανική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν αεροπορικώς εκτός της χώρας τους. Το Καράκας κατήγγειλε την αμερικανική επίθεση και το καθεστώς ανακοίνωσε την κήρυξη κατάστασης εθνικής ανάγκης. Παρακολουθείστε live όλες τις εξελίξεις

BEST OF TOTHEMAONLINE