Θανατηφόρο το δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Νεκρός 49χρονος οδηγός σκυβαλοφόρου

Θανατηφόρο το δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Νεκρός 49χρονος οδηγός σκυβαλοφόρου

Σε θανατηφόρο κατέληξε το δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 6 Μαϊου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας από το ύψος της εξόδου Πέρα Χωριού Νήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οδηγός σκυβαλοφόρου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Στο σκυβαλοφόρο επέβαιναν τρία πρόσωπα τα οποία τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δυστυχώς ο οδηγός του σκυβαλοφόρου τραυματίστηκε θανάσιμα και πρόκειται για 49χρονο άνδρα.

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE