Θανατηφόρο το δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Νεκρός 49χρονος οδηγός σκυβαλοφόρου

Θανατηφόρο το δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Νεκρός 49χρονος οδηγός σκυβαλοφόρου

Σε θανατηφόρο κατέληξε το δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 6 Μαϊου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας από το ύψος της εξόδου Πέρα Χωριού Νήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οδηγός σκυβαλοφόρου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Στο σκυβαλοφόρο επέβαιναν τρία πρόσωπα τα οποία τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δυστυχώς ο οδηγός του σκυβαλοφόρου τραυματίστηκε θανάσιμα και πρόκειται για 49χρονο άνδρα.

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE