Πιωμένος, χωρίς άδεια και με ναρκωτικές ουσίες έπιασε τιμόνι - Έμπλεξε άσχημα 18χρονος

Πιωμένος, χωρίς άδεια και με ναρκωτικές ουσίες έπιασε τιμόνι - Έμπλεξε άσχημα 18χρονος

Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και τροχαίες παραβάσεις διερευνά η Αστυνομία Πάφου. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες γύρω στις 15:30, μέλη της Ομάδας “Ζ” της Τροχαίας Πάφου ενώ βρίσκονταν στην οδό Κωνσταντίας στην Κάτω Πάφο ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 18χρονο, μόνιμο κάτοικο Πάφου.
 
Από προκαταρκτική εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών που του έγινε διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός. Ακολούθως ο 18χρονος έδωσε πρόσθετο δείγμα το οποίο στάλθηκε στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση. Από περαιτέρω έλεγχο στα έγγραφα του οχήματος διαπιστώθηκε ότι το όχημα είναι ακινητοποιημένο από 1η Απριλίου του 2021 και οδηγούσε με μαθητική άδεια οδηγού χωρίς να έχει συνεπιβάτη προσοντούχο και χωρίς ασφάλεια.

Ακολούθως σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 18χρονου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Το όχημα κρατήθηκε στην Τροχαία Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις. 

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE