Υπό κράτηση Ε/κ και βρετανικής καταγωγής φίλη του στα κατεχόμενα

Υπό κράτηση Ε/κ και βρετανικής καταγωγής φίλη του στα κατεχόμενα

Στις κεντρικές φυλακές για 1 μήνα στάλθηκαν από το «επαρχιακό δικαστήριο» Αμμοχώστου στα κατεχόμενα, ο Ε/κ Α.Γ και η φίλη του βρετανικής καταγωγής Κ.C, οι οποίοι στις ελεύθερες περιοχές καταζητούνται για υποθέσεις ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σκευωρία και διέφυγαν στα κατεχόμενα.

 
Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι συνελήφθησαν μετά από «αστυνομική» επιχείρηση στις 30 Απριλίου σε φοιτητικές εστίες στην Αμμόχωστο έχοντας στην κατοχή τους ποσότητα ναρκωτικών, 3.5 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
 
Αρχικά είχαν τεθεί υπό 3ημερη κράτηση από το «δικαστήριο» και χθες στις κεντρικές φυλακές για ένα μήνα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE