Υπό κράτηση Ε/κ και βρετανικής καταγωγής φίλη του στα κατεχόμενα

Υπό κράτηση Ε/κ και βρετανικής καταγωγής φίλη του στα κατεχόμενα

Στις κεντρικές φυλακές για 1 μήνα στάλθηκαν από το «επαρχιακό δικαστήριο» Αμμοχώστου στα κατεχόμενα, ο Ε/κ Α.Γ και η φίλη του βρετανικής καταγωγής Κ.C, οι οποίοι στις ελεύθερες περιοχές καταζητούνται για υποθέσεις ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σκευωρία και διέφυγαν στα κατεχόμενα.

 
Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι συνελήφθησαν μετά από «αστυνομική» επιχείρηση στις 30 Απριλίου σε φοιτητικές εστίες στην Αμμόχωστο έχοντας στην κατοχή τους ποσότητα ναρκωτικών, 3.5 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
 
Αρχικά είχαν τεθεί υπό 3ημερη κράτηση από το «δικαστήριο» και χθες στις κεντρικές φυλακές για ένα μήνα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5 συν 1 με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε τη Δευτέρα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντησή της στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι οι προσπάθειες θα οδηγήσουν σε τέτοια συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE