Υπό κράτηση Ε/κ και βρετανικής καταγωγής φίλη του στα κατεχόμενα

Υπό κράτηση Ε/κ και βρετανικής καταγωγής φίλη του στα κατεχόμενα

Στις κεντρικές φυλακές για 1 μήνα στάλθηκαν από το «επαρχιακό δικαστήριο» Αμμοχώστου στα κατεχόμενα, ο Ε/κ Α.Γ και η φίλη του βρετανικής καταγωγής Κ.C, οι οποίοι στις ελεύθερες περιοχές καταζητούνται για υποθέσεις ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σκευωρία και διέφυγαν στα κατεχόμενα.

 
Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι συνελήφθησαν μετά από «αστυνομική» επιχείρηση στις 30 Απριλίου σε φοιτητικές εστίες στην Αμμόχωστο έχοντας στην κατοχή τους ποσότητα ναρκωτικών, 3.5 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
 
Αρχικά είχαν τεθεί υπό 3ημερη κράτηση από το «δικαστήριο» και χθες στις κεντρικές φυλακές για ένα μήνα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE