Οριστικοποιήθηκε ο ειδικός εκλογικός κατάλογος εγκλωβισμένων

Οριστικοποιήθηκε ο ειδικός εκλογικός κατάλογος εγκλωβισμένων

Οριστικοποιήθηκε ο ειδικός εκλογικός κατάλογος των εγκλωβισμένων πολιτών, που διαμένουν στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας.


Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών ο ειδικός εκλογικός κατάλογος των εγκλωβισμένων πολιτών έχει ετοιμασθεί και θα εκτίθεται για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο, την περίοδο από 6 Μαΐου του 2021 μέχρι 14 Μαΐου του 2021, μεταξύ των ωρών 08:00 με 13:00.

Ο ειδικός εκλογικός κατάλογος θα εκτίθεται για επιθεώρηση στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Εκλογών στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Υπηρεσία Ανθρωπιστικών Θεμάτων και στα Γραφεία Επάρχων της Λευκωσίας και της Κερύνειας.

Στη Λεμεσό ο ειδικός κατάλογος θα εκτίθεται στο Γραφείο Επάρχου, στη Λάρνακα στα Γραφεία Επάρχων της Λάρνακας και της Αμμοχώστου στη Λάρνακα, στην Αμμόχωστο στο Γραφείο Επάρχου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ενώ στην Πάφο στο Γραφείο Επάρχου Πάφου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE