Πύλη Εμβολιασμού: Που οφείλονται τα προβλήματα – Πότε θα διορθωθούν

Πύλη Εμβολιασμού: Που οφείλονται τα προβλήματα – Πότε θα διορθωθούν

Στο δίκτυο οφείλεται το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην Πύλη Εμβολιασμού το πρωί της Πέμπτης (06/05).

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κυριάκος Κόκκινος, ανέφερε πως το πρόβλημα δεν οφείλεται σε υπερφόρτωση αλλά στο δίκτυο και όπως μας είπε αναμένεται να διορθωθεί.

Όπως μας είπε, η πύλη θα ανοίξει σε ώρα που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Θυμίζουμε ότι η πύλη άνοιγε σήμερα για τα άτομα ηλικίας 35 και 36. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του Υπουργείου:

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες πως, λόγω τεχνικού προβλήματος, η Πύλη Εμβολιασμού Covid-19 έχει τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας. Το Υφυπουργείο εργάζεται εντατικά, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία, για άμεση επίλυση του εν λόγω προβλήματος. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την ώρα επανέναρξης λειτουργίας της Πύλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.