Πούτιν και Ερντογάν συζήτησαν για την παραγωγή του Sputnik-V στην Τουρκία

Πούτιν και Ερντογάν συζήτησαν για την παραγωγή του Sputnik-V στην Τουρκία

Οι Πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν σήμερα, συζήτησαν για το ενδεχόμενο της παραγωγής του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V σε τουρκικές φαρμακευτικές μονάδες και το ζήτημα της αποστολής στην Τουρκία του ρωσικού εμβολίου από αυτόν τον μήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου, "συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, λαμβανομένης υπ` όψιν της επιδημιολογικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην Τουρκία".

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, συζητήθηκε το ζήτημα της "τάχιστης οργάνωσης της αποστολής του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V, από τον Μάιο", ενώ μελετώνται "οι δυνατότητες της διοργάνωσης της κοινής παραγωγής του εμβολίου σε τουρκικές φαρμακευτικές μονάδες".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE