Στην Αθήνα για συνάντηση με Μητσοτάκη ο Αβέρωφ

Στην Αθήνα για συνάντηση με Μητσοτάκη ο Αβέρωφ

Για την Αθήνα αναχωρεί την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου όπου και θα έχει επίσημη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα μεταφέρει στον Έλληνα Πρωθυπουργό τις ευχαριστίες του για τη στήριξη της Ελλάδας στις θέσεις της Κύπρου αναφορικά με τη βάση λύσης του Κυπριακού αλλά και θα συζητήσει με τον κ. Μητσοτάκη τις μετέπειτα κινήσεις όσον αφορά τις εκτός πλαισίου των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών θέσεις της Τουρκίας και του Ερσίν Τατάρ, όπως διατυπώθηκαν στην άτυπη διάσκεψη της Γενεύης.
 
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα επιστρέψει στην Κύπρο αυθημερόν.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE