Στην Αθήνα για συνάντηση με Μητσοτάκη ο Αβέρωφ

Στην Αθήνα για συνάντηση με Μητσοτάκη ο Αβέρωφ

Για την Αθήνα αναχωρεί την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου όπου και θα έχει επίσημη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα μεταφέρει στον Έλληνα Πρωθυπουργό τις ευχαριστίες του για τη στήριξη της Ελλάδας στις θέσεις της Κύπρου αναφορικά με τη βάση λύσης του Κυπριακού αλλά και θα συζητήσει με τον κ. Μητσοτάκη τις μετέπειτα κινήσεις όσον αφορά τις εκτός πλαισίου των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών θέσεις της Τουρκίας και του Ερσίν Τατάρ, όπως διατυπώθηκαν στην άτυπη διάσκεψη της Γενεύης.
 
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα επιστρέψει στην Κύπρο αυθημερόν.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE