Τον ξυλοκόπησε μέσα σε φούρνο - Πραγματική σωματική βλάβη σε 20χρονο στην Πάφο

Τον ξυλοκόπησε μέσα σε φούρνο - Πραγματική σωματική βλάβη σε 20χρονο στην Πάφο

Υπό κράτηση τέθηκε 19χρονος για υπόθεση πρόκλησης πραγματικής βλάβης σε βάρος Ελληνοκυπρίου ηλικίας 20 ετών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 20χρονο Ελληνοκύπριο χτες στις 15:40 στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, ότι ενώ βρισκόταν σε αρτοποιείο δέχτηκε επίθεση από ένα πρόσωπο ηλικίας 19 ετών με αποτέλεσμα να του προκληθεί πραγματική σωματική βλάβη. 

Ο 19χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και τελεί υπό κράτηση.

Επίσης αυτός καταγγέλθηκε για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΑΔΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE