Στόχος Μπάιντεν για εμβολιασμό του 70% των ενηλίκων με μια δόση μέχρι 4 Ιουλίου

Στόχος Μπάιντεν για εμβολιασμό του 70% των ενηλίκων με μια δόση μέχρι 4 Ιουλίου

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, θα ανακοινώσει αργότερα σήμερα ένα νέο στόχο για εμβολιασμό του 70% των ενηλίκων με τουλάχιστον μια δόση μέχρι τις 4 Ιουλίου, σύμφωνα με επίσημους της Κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν, ο οποίος έχει καταστήσει την καταπολέμηση της πανδημίας κύρια προτεραιότητα της διακυβέρνησής του, θα θέσει επίσης ως στόχο μέχρι εκείνη την ημέρα, την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, να έχουν εμβολιαστεί πλήρως 160 εκατομμύρια ενήλικες.

"Εάν κάνουμε πρόοδο προς αυτό τον στόχο, ολοένα και περισσότεροι Αμερικανοί θα έχουν προστασία από την COVID-19 ... και η Αμερική θα κάνει ένα σοβαρό βήμα για επιστροφή στην κανονικότητα", είπε ένας επίσημος σε δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπείρα Φόνου στη Λεμεσό: Θαλάσσια καταδίωξη των δύο υπόπτων – Συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να φύγουν από το νησί

Απόπείρα Φόνου στη Λεμεσό: Θαλάσσια καταδίωξη των δύο υπόπτων – Συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να φύγουν από το νησί

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν γύρω από την υπόθεση της απόπειρας φόνου εναντίον 36χρονου Σύριου που έγινε στις 20 Δεκεμβρίου έξω από Κουρείο στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE