ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο με εμπλοκή του ποδοσφαιριστή Ράιαν Μαέ- Το όχημα του κατέληξε σε κατάστημα- Εντός βρισκόταν εργάτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο με εμπλοκή του ποδοσφαιριστή Ράιαν Μαέ- Το όχημα του κατέληξε σε κατάστημα- Εντός βρισκόταν εργάτης

Δεύτερο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 4/5 στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Νικολάου-Λινόπετρας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ράιαν Μαέ υπό συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματός το οποίο και ‘εισέβαλε’ σε κατάστημα επί της λεωφόρου Γρίβα Διγενή.

Φαίνεται πως προηγήθηκε σύγκρουση με άλλο όχημα το οποίο φέρεται να ανέκοψε την πορεία του ποδοσφαιριστή ενώ εντός του υποστατικού βρισκόταν και εργάτης που ασχολείται με την ανακαίνιση του χώρου.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τραυματίες στο Νοσοκομείο.

Όπως πληροφορούμαστε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έχει μεταφερθεί προληπτικά στο Νοσοκομείο και δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE