ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφροδή σύγκρουση οχήματος με μοτοσικλέτα- Σοβαρός τραυματισμός νεαρού- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφροδή σύγκρουση οχήματος με μοτοσικλέτα- Σοβαρός τραυματισμός νεαρού- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 4/5 με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο πριν τις 21:00 στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στα Κάτω Πολεμίδια, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται όχημα συγκρούστηκε βίαια με μοτοσικλέτα με τον οδηγό του δικύκλου να τραυματίζεται σοβαρά.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ μέλη της Τροχαίας διερευνούν τα αίτια της οδικής σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE