ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο εκτάρια κρατικού δάσους έκαψε η φωτιά στην περιοχή Τσερίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο εκτάρια κρατικού δάσους έκαψε η φωτιά στην περιοχή Τσερίου

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι γύρω στις 17:10 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή  Τσερίου, παρά το κρατικό Δάσος Απαλός.

Από την πυρκαγιά που τέθηκε υπό έλεγχο στις 18:45, κάηκε έκταση δύο περίπου εκταρίων κρατικού Δάσους και ένα εκτάριο ιδιωτικής καλυμμένο με ποκαλάμες.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν επτά άνδρες του Τμήματος Δασών με τρία Πυροσβεστικά οχήματα, και οκτώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και τέσσερις ιδιωτικοί γεωργικοί ελκυστήρες.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις του Τμήματος Δασών για την πλήρη κατάσβεσή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE