H ακροδεξιά Marine Le Pen απαλλάχθηκε από κατηγορίες για ισλαμοφοβία

H ακροδεξιά Marine Le Pen απαλλάχθηκε από κατηγορίες για ισλαμοφοβία

Η Γαλλίδα ακροδεξιά πολιτικός και υποψήφια για την Προεδρία Marine Le Pen απαλλάχθηκε την Τρίτη από δικαστήριο μετά από δίκη για δημοσίευση εικόνων φρικαλεοτήτων από Ισλαμιστές στο Twitter, τον Δεκέμβριο του 2015, οι οποίες, κατά τους Εισαγγελείς, παραβίαζαν τους νόμους περί ρητορικής μίσους.


Η Λε Πεν με βάση τις δημοσκοπήσεις ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν στον τελικό γύρο των προεδρικών εκλογών του 2022.

Είχε αρνηθεί τις επικρίσεις για ρητορική μίσους και απέδωσε την προσαγωγή της σε δίκη σε πολιτικά κίνητρα. Η ίδια υποστήριξε ότι ανάρτησε τις εικόνες όταν πολιτικοί της αντίπαλοί σύγκριναν το κόμμα της με το Ισλαμικό Κράτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE