Εκταμίευση 100 εκ. ευρώ για Κύπρο μετά την ολοκλήρωση της 6ης αξιολόγησης από την Τρόικα

Εκταμίευση 100 εκ. ευρώ για Κύπρο μετά την ολοκλήρωση της 6ης αξιολόγησης από την Τρόικα

Ο αρμόδιος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί, στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου μετά τη λήξη του Eurogroup, δήλωσε ότι η αποστολή (σ.σ. της τρόικα) στην Κύπρο ολοκλήρωσε το έργο της στα τέλη της περασμένης εβδομάδας κι εκφράζει την ικανοποίησή της για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί.

Αυτή έγινε δυνατή, κατά τον Επίτροπο, μετά τη θέσπιση του νόμου για τους πλειστηριασμούς. Αναμένουμε την ολοκλήρωση της 6ης επιθεώρησης, κατέληξε ο Επίτροπος.

Ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλιγκ, πρόσθεσε από την πλευρά του ότι μόλις ολοκληρωθεί η επιθεώρηση είμαστε έτοιμοι να εκταμιεύσουμε 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE