ΠΑΦΟΣ: Αναβολή λειτουργιών στη μνήμη του Αγίου Εφραίμ λόγω περιστατικού κορωνοϊού

ΠΑΦΟΣ: Αναβολή λειτουργιών στη μνήμη του Αγίου Εφραίμ λόγω περιστατικού κορωνοϊού

Η Οργανωτική Επιτροπή για την ανέγερση του ιερού ναού του Αγίου Εφραίμ ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται οι λειτουργίες που είχαν προγραμματισθεί για σήμερα και αύριο λόγω περιστατικού κορωνοϊού.


Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ανέγερσης του ιερού ναού του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης, αρχιμανδρίτης Αλέξιος Εγκλειστριώτης, ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η τέλεση εσπερινού σήμερα  το απόγευμα αλλά ούτε και θεία λειτουργία αύριο το πρωί στην μνήμη του μαρτυρικού θανάτου του Αγίου Εφραίμ.

Όπως αναφέρει στην γραπτή δήλωση του ο αρχιμανδρίτης Αλέξιος αιτία της αναβολής είναι  η διάγνωση μέλους της οργανωτικής επιτροπής με κορωνοιό.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι όλοι όσοι εμπλέκονταν με την εκδήλωση ήλθαν σε επαφή μαζί του κρίθηκε απαραίτητη η αναβολή όλων των εκδηλώσεων καταλήγει ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Εγκλειστριωτης που εκφράζει παράλληλα την λύπη του για την αναβολή.

Η εκκλησία του Αγίου Εφραίμ ανεγείρεται κοντά στην μονή Αγίου Νεοφύτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE