Απαντά για τη Λεμεσό ο Ιωάννου: «Έχω ζητήσει από τους υπεύθυνους να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα»

Απαντά για τη Λεμεσό ο Ιωάννου: «Έχω ζητήσει από τους υπεύθυνους να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα»

Απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου για τον χαμό που παρατηρείται από το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.

''Η οργάνωση και διεκπεραίωση της διαδικασίας εμβολιασμών είναι υποδειγματική σε όλα τα κέντρα. Oι σημερινές εικόνες από τη Λεμεσό αποτελούν εξαίρεση, που αμαυρώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.
 
Έχω ζητήσει από τους υπεύθυνους να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα. Καλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στην καθορισμένη ώρα για αποφυγή ταλαιπωρίας.''
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE