Απαντά για τη Λεμεσό ο Ιωάννου: «Έχω ζητήσει από τους υπεύθυνους να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα»

Απαντά για τη Λεμεσό ο Ιωάννου: «Έχω ζητήσει από τους υπεύθυνους να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα»

Απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου για τον χαμό που παρατηρείται από το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.

''Η οργάνωση και διεκπεραίωση της διαδικασίας εμβολιασμών είναι υποδειγματική σε όλα τα κέντρα. Oι σημερινές εικόνες από τη Λεμεσό αποτελούν εξαίρεση, που αμαυρώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.
 
Έχω ζητήσει από τους υπεύθυνους να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα. Καλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στην καθορισμένη ώρα για αποφυγή ταλαιπωρίας.''
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE