Ρόδος: 48χρονος κατέβασε την ελληνική σημαία - Τον καταδίωξαν και μαχαίρωσε αστυνομικό!

Ρόδος: 48χρονος κατέβασε την ελληνική σημαία - Τον καταδίωξαν και μαχαίρωσε αστυνομικό!

Στην σύλληψη ενός 48χρονου άντρα που κατέβασε την Ελληνική σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στη συνέχεια μετά από καταδίωξη, μαχαίρωσε αστυνομικό στην κοιλιά προχώρησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ο δράστης εντοπίστηκε στις 06:30, να κατεβάζει την σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας και να φεύγει από το σημείο με ένα φορτηγό.

Μάρτυρας ενημέρωσε την αστυνομία που τον καταδίωξε και τον εντόπισε κοντά στη Μεσαιωνική Πόλη. Εκεί ο 48χρονος προσπάθησε να διαφύγει, πέταξε αρχικά έναν πυροσβεστήρα στους αστυνομικούς και ακολούθως όταν επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, κατάφερε τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα του αστυνομικού.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε η σημαία, η οποία και θα παραδοθεί στην Στρατονομία της 95 ΑΔΤΕ για έπαρση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE