Ρόδος: 48χρονος κατέβασε την ελληνική σημαία - Τον καταδίωξαν και μαχαίρωσε αστυνομικό!

Ρόδος: 48χρονος κατέβασε την ελληνική σημαία - Τον καταδίωξαν και μαχαίρωσε αστυνομικό!

Στην σύλληψη ενός 48χρονου άντρα που κατέβασε την Ελληνική σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στη συνέχεια μετά από καταδίωξη, μαχαίρωσε αστυνομικό στην κοιλιά προχώρησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ο δράστης εντοπίστηκε στις 06:30, να κατεβάζει την σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας και να φεύγει από το σημείο με ένα φορτηγό.

Μάρτυρας ενημέρωσε την αστυνομία που τον καταδίωξε και τον εντόπισε κοντά στη Μεσαιωνική Πόλη. Εκεί ο 48χρονος προσπάθησε να διαφύγει, πέταξε αρχικά έναν πυροσβεστήρα στους αστυνομικούς και ακολούθως όταν επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, κατάφερε τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα του αστυνομικού.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε η σημαία, η οποία και θα παραδοθεί στην Στρατονομία της 95 ΑΔΤΕ για έπαρση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE