Για την Τετάρτη μεταφέρθηκε η τηλεδιάσκεψη ΥΠΠΑΝ και ΟΕΛΜΕΚ

Για την Τετάρτη μεταφέρθηκε η τηλεδιάσκεψη ΥΠΠΑΝ και ΟΕΛΜΕΚ

Για την Τετάρτη μεταφέρθηκε η τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομου Προδρόμου, με την ΟΕΛΜΕΚ, κατά την οποία θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν το πρωτόκολλο για τις τελικές εξετάσεις των τετραμήνων και των Παγκυπρίων Εξετάσεων.


 
Η τηλεδιάσκεψη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, ωστόσο, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου, έχει μεταφερθεί για αύριο Τετάρτη, στις 11:30.
 
Ο κ. Πολυβίου ανέφερε ότι κατά την συνάντηση της Τετάρτης θα συζητήσουν για το πρωτόκολλο για τις τελικές εξετάσεις και των τετραμήνων και των Παγκυπρίων Εξετάσεων και το πως προγραμματίστηκε το Υπουργείο Παιδείας.
 
Είπε, επίσης, πως θα συζητήσουν και τον προγραμματισμό γενικά της νέας χρονιάς, καθώς και για τις σκέψεις που κάνει το Υπουργείο για να μετατρέψει τις εξετάσεις τετραμήνων σε παγκύπριες από την επόμενη χρονιά.
 
Ερωτηθείς αν θα συζητήσουν και το θέμα της επαναλειτουργίας των σχολείων μετά το Πάσχα, ο κ. Πολυβίου απάντησε καταφατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE