Yπόθεση εντοπισμού αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Yπόθεση εντοπισμού αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Υπόθεση εντοπισμού αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ στις 23:30 της Κυριακής του Πάσχα εντοπίστηκαν από μέλη της ΑΔΕ Πάφου στην ενορία Αποστόλου Παύλου, πάνω σε πεζοδρόμιο, δύο μεταλλικά κυλινδρικά αντικείμενα.

Στην σκηνή κλήθηκε πυροτεχνουργός της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ο οποίος αφού τα εξέτασε διαπίστωσε ότι πρόκειται για δύο αυτοσχέδια κυλινδρικά μεταλλικά εκρηκτικά αντικείμενα, δηλαδή κροτίδες οι οποίες κατασκευάστηκαν με την χρήση υδροσωλήνων μεγέθους 15 εκατοστών περίπου και οι οποίες περιείχαν εκρηκτική ύλη.

Στην συνέχεια ο πυροτεχνουργός αφαίρεσε την εκρηκτική ύλη. Ακολούθως αυτές παραλήφθηκαν και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας και στο Ινστιτούτο Γενετικής. 

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE