Σε λειτουργία τρίτο εμβολιαστικό κέντρο στο ΓΝ Πάφου

Σε λειτουργία τρίτο εμβολιαστικό κέντρο στο ΓΝ Πάφου

Αυξάνονται τα κέντρα εμβολιασμού στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου από δύο σε τρία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από το ΓΝ Πάφου, ενώ μέχρι και τις 27 Απριλίου στην επαρχία Πάφου εμβολιάστηκαν 42.552 άτομα.


Το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην επαρχία Πάφου κατά του Covid- 19 για ανοσιοποίηση του πληθυσμού συνεχίζεται στην Παλιά Ηλεκτρική, στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, αλλά και στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου, το οποίο ενισχύεται με τρίτο κέντρο εμβολιασμού από σήμερα, Τρίτη.

Επίσης συνεχίζουν οι κινητές μονάδες δειγματοληψίες στα Αγροτικά Κέντρα Υγείας, Πολεμίου, Σαλαμιού, Παναγιάς αλλά και στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας.

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα τροχιοδρομείται για την Β’ δόση στα Αγροτικά Κέντρα Υγείας Πολεμίου και Κάτω Πύργου Τηλλυρίας. Το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται με ομαλότητα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE