Σε λειτουργία τρίτο εμβολιαστικό κέντρο στο ΓΝ Πάφου

Σε λειτουργία τρίτο εμβολιαστικό κέντρο στο ΓΝ Πάφου

Αυξάνονται τα κέντρα εμβολιασμού στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου από δύο σε τρία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από το ΓΝ Πάφου, ενώ μέχρι και τις 27 Απριλίου στην επαρχία Πάφου εμβολιάστηκαν 42.552 άτομα.


Το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην επαρχία Πάφου κατά του Covid- 19 για ανοσιοποίηση του πληθυσμού συνεχίζεται στην Παλιά Ηλεκτρική, στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, αλλά και στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου, το οποίο ενισχύεται με τρίτο κέντρο εμβολιασμού από σήμερα, Τρίτη.

Επίσης συνεχίζουν οι κινητές μονάδες δειγματοληψίες στα Αγροτικά Κέντρα Υγείας, Πολεμίου, Σαλαμιού, Παναγιάς αλλά και στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας.

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα τροχιοδρομείται για την Β’ δόση στα Αγροτικά Κέντρα Υγείας Πολεμίου και Κάτω Πύργου Τηλλυρίας. Το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται με ομαλότητα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE