Σε προχωρημένη αποσύνθεση η σορός της 71χρονης – Οι πρώτες ενδείξεις για τη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της

Σε προχωρημένη αποσύνθεση η σορός της 71χρονης – Οι πρώτες ενδείξεις για τη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της

Σε προχωρημένη αποσύνθεση η σορός της 71χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στον Άγιο Δομέτιο το απόγευμα της Δευτέρας 3 Μαϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, εκ πρώτης όψεως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο και έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο τα ακριβή αίτια θα διαφανούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού που θα προγραμματιστεί αφού πρώτα διενεργηθεί το τεστ κορωνοϊού.

Η 71χρονη Ελληνοκύπρια γυναίκα διέμενε σε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στον Άγιο Δόμετιο στη Λευκωσία και διαφαίνεται πως βρισκόταν εκεί νεκρή για αρκετές ημέρες.

Στο εντοπισμό της οδήγησαν οι γείτονες οι οποίοι επικοινώνησαν με τις Αρχές ότι από το διαμέρισμα της ερχόταν έντονη δυσοσμία. Για την απομάκρυνση της σορού χρειάστηκε η παρέμβαση της  Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.