ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το προφίλ 7 συνανθρώπων μας που απεβίωσαν - Κάποιοι με ιστορικό εμβολιασμού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το προφίλ 7 συνανθρώπων μας που απεβίωσαν - Κάποιοι με ιστορικό εμβολιασμού

Δυστυχώς ακόμα μια μέρα με αυξημένο αριθμό συνανθρώπων μας που έχασαν την ζωή τους απο Covid-19.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώσε ότι σήμερα, 3 Μαΐου 2021,  εφτά άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 321.

Τα εφτά άτομα που απεβίωσαν με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορούν σε:

-       Άντρα, ηλικίας 73 ετών, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

-       Γυναίκα, ηλικίας 85 ετών, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

-       Γυναίκα, ηλικίας 95 ετών, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

-       Γυναίκα, ηλικίας 82 ετών, με ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

-       Άντρα, ηλικίας 52 ετών, με ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

-       Γυναίκα, ηλικίας 97 ετών, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

-       Γυναίκα, ηλικίας 82 ετών, με ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 321, εκ των οποίων:

-       209 άντρες (65%), και

-       112 γυναίκες (35%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 78 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE