Το Πασχαλινό μήνυμα Τατάρ και η συνομιλία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Το Πασχαλινό μήνυμα Τατάρ και η συνομιλία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Τις ειλικρινείς του ευχές για το Πάσχα, μια από τις ιερότερες περιόδους της ορθόδοξης πίστης, μεταφέρει στους "Ελληνοκύπριους γείτονες και τον ορθόδοξο κόσμο", ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ.


Στο μήνυμά του, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της "προεδρίας" αναφέρει ότι το Πάσχα φέτος συνέπεσε με το τέλος του ισλαμικού ιερού μήνα του Ραμαζανιού και εύχεται να φέρει μαζί του ειρήνη, ευλογίες και ευημερία για όλη την ανθρωπότητα.

"Είθε ο Θεός να δώσει ευτυχία και χαρά σε όλους τους φίλους μας της Ορθόδοξης πίστης", αναφέρει.

Εξάλλου σε ανακοίνωση της "προεδρίας" αναφέρεται ότι ο Τ/κ ηγέτης συνομίλησε χθες, Κυριακή του Πάσχα, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και του διαβίβασε τις ευχές του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE