Παραβιάστηκε Πύργος της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού – Έκκληση για επιστροφή των κλοπιμαίων

Παραβιάστηκε Πύργος της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού – Έκκληση για επιστροφή των κλοπιμαίων

Παραβίασαν τον Πύργο της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού το Μ. Σάββατο.

Σε ανάρτηση στο Facebook, γίνεται έκκληση για επιστροφή των κλοπιμαίων. 

«Δυστυχώς το Σάββατο το βράδυ κάποιοι ασυνείδητοι παραβίασαν το πύργο Λεμ 14 που είναι κοντά στην αποβάθρα του εναερίου και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα που για αυτούς το πιο πιθανό είναι άχρηστα για μας όμως είναι πολύ σημαντικά , δεν γνωρίζουμε αν έγινε λόγο της όλης κατάστασης που επικρατούσε στην πόλη μας το Σάββατο το βράδυ ή αν στοχοποιήθηκε το συγκεκριμένο πόστο ,κάνουμε έκκληση να επιστραφούν γιατί τα συγκεκριμένα υλικά είναι πολύ σημαντικά για την δουλειά μας»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE