Ο Ερντογάν κατηγορείται για την απώλεια 159 τόνων χρυσού από την Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας

Ο Ερντογάν κατηγορείται για την απώλεια 159 τόνων χρυσού από την Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τούρκο πρόεδρος, καθώς εντείνεται ο πονοκέφαλος της ύφεσης που πλήττει τη χώρα του, ενώ δεν είναι λίγοι οι ηγέτες χωρών της Δύσης που με δηλώσεις τους εστιάζουν στις προκλητικές ενέργειες του Ταγίπ Ερντογάν, απομονώνοντάς τον.


Μια νέα εξέλιξη έρχεται να πλήξει την εικόνα του: Καταλογίζουν στον Τούρκο πρόεδρο ότι «έβαλε χέρι» στα αποθεματικά του κράτους.

Υπάρχουν κατηγορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, με βασικό στόχο τον Ερντογάν για την απώλεια 159 τόνων χρυσού από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας, ενώ το κόμμα της αντιπολίτευσης έκανε επίσημη ερώτηση στη Βουλή, για το πού βρίσκονται αυτοί οι 159 τόνοι χρυσού.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ζυμώσεις για τον αντίπαλο του Ερντογάν στις επερχόμενες εκλογές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.