Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά εντός του Κρατικού Δάσους Λυθροδόντα

Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά εντός του Κρατικού Δάσους Λυθροδόντα

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα, Κυριακή 02/05/2021, γύρω στις 18:40 εκδηλώθηκε  πυρκαγιά στην περιοχή  της κοινότητας Λυθροδόντα, εντός του Κρατικού Δάσους Λυθροδόντα πλησίον κατοικημένης περιοχής.


Η πυρκαγιά, η οποία έθεσε σε άμεσο κίνδυνο το Κρατικό Δάσος, κατοικίες και άλλα υποστατικά στην περιοχή, τέθηκε υπό έλεγχο στις 18:55 μετά από άμεσες και συντονισμένες προσπάθειες των δυνάμεων δασοπυρόσβεσης του Τμήματος Δασών, που απέτρεψε μεγαλύτερη καταστροφή, αφού έκαψε 1 δεκάριο δασικής βλάστησης με πεύκα και άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν δύο λειτουργοί του Τμήματος Δασών και 10 δασοπυροσβέστες με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE