Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά εντός του Κρατικού Δάσους Λυθροδόντα

Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά εντός του Κρατικού Δάσους Λυθροδόντα

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα, Κυριακή 02/05/2021, γύρω στις 18:40 εκδηλώθηκε  πυρκαγιά στην περιοχή  της κοινότητας Λυθροδόντα, εντός του Κρατικού Δάσους Λυθροδόντα πλησίον κατοικημένης περιοχής.


Η πυρκαγιά, η οποία έθεσε σε άμεσο κίνδυνο το Κρατικό Δάσος, κατοικίες και άλλα υποστατικά στην περιοχή, τέθηκε υπό έλεγχο στις 18:55 μετά από άμεσες και συντονισμένες προσπάθειες των δυνάμεων δασοπυρόσβεσης του Τμήματος Δασών, που απέτρεψε μεγαλύτερη καταστροφή, αφού έκαψε 1 δεκάριο δασικής βλάστησης με πεύκα και άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν δύο λειτουργοί του Τμήματος Δασών και 10 δασοπυροσβέστες με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE