Ένας νεκρός και 44 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας νεκρός και 44 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας νεκρός και 44 νέα περιστατικά κορωνοϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στα κατεχόμενα, από 6.319 τεστ, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του «υπουργού υγείας» Ουνάλ Ουστέλ.

 
Τα 27 είναι εγχώριες λοιμώξεις και τα 17 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Από τις εγχώριες λοιμώξεις, τα 13 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα 10 στην Κερύνεια και τα 2 στην Αμμόχωστο.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 6.326 και οι νεκροί στους 32.
 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.