Ξηλώνουν λαμπρατζιές οι αστυνομικοί - Το έθιμο που δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξηλώνουν λαμπρατζιές οι αστυνομικοί - Το έθιμο που δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το έθιμο της λαμπρατζιάς σε περιοχές της Κύπρου, με την Αστυνομία να διενεργεί εντατικούς ελέγχους.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι δράσεις της Αστυνομίας σε παγκύπρια βάση για την αποτροπή φαινομένων/περιστατικών ανάμματος λαμπρατζιών, οι οποίες απαγορεύονται βάσει των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.
 
Κατά τους έλεγχους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από διάφορες περιοχές, ξυλεία και άλλα αντικείμενα που προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν στις λαμπρατζιές.
 
Πέραν των λαμπρατζιών, οι έλεγχοι επικεντρώνονται στην πρόληψη κατοχής και χρήσης κροτίδων, οχληρίας και άλλων σοβαρών αδικημάτων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE