ΔΙΕΘΝΗ

Άναυδοι αστυνομικοι με 90 άτομα στοιβαγμένα σε σπίτι έπειτα από έφοδο - Έρευνα για εμπορία ανθρώπων στις ΗΠΑ

Άναυδοι αστυνομικοι με 90 άτομα στοιβαγμένα σε σπίτι έπειτα από έφοδο - Έρευνα για εμπορία ανθρώπων στις ΗΠΑ

Σε εξέλιξη έρευνα για εμπορία ανθρώπων.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε, «προς έκπληξή της», πάνω από 90 ανθρώπους στοιβαγμένους μέσα σ’ ένα σπίτι στο Χιούστον, προσθέτοντας πως έχει αρχίσει να διενεργεί έρευνα για εμπορία ανθρώπων.

«Χθες το βράδυ ειδοποιηθήκαμε πως κάποιο πρόσωπο πιθανόν έχει απαχθεί και δουλέψαμε όλη τη νύχτα για να το εντοπίσουμε και να εξασφαλίσουμε ένταλμα σύλληψης», είπε ο Ντάριν Έντουαρντς, αξιωματικός της αστυνομίας στην μεγαλούπολη αυτή του Τέξας.

«Μας περίμενε μεγάλη έκπληξη όταν μπήκαμε» στο οίκημα, πρόσθεσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μπροστά στο διώροφο ακίνητο, σε μια γειτονιά του Χιούστον.

Στο εσωτερικό οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω από 90 ανθρώπους, όλους ενηλίκους, ανάμεσά τους πέντε γυναίκες. «Οι συνθήκες δεν ήταν πολύ άσχημες», σημείωσε ο κ. Έντουαρντς, ωστόσο κάποιοι από τους ανθρώπους αυτούς διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν είχαν φάει τίποτα για μέρες.

«Θεωρούμε πως πρόκειται για υπόθεση διακίνησης μεταναστών», διευκρίνισε.

Ορισμένοι από τους ενενήντα και πλέον ανθρώπους είπαν πως έχουν χάσει την αίσθηση της όσφρησης, άλλοι είχαν πυρετό ή επίμονο βήχα και οι αστυνομικοί υποπτεύονται πως πολλοί ενδέχεται να έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό. Αποφάσισαν κατά συνέπεια να αφήσουν μια ομάδα να φρουρεί το σπίτι εν αναμονή οδηγιών για τα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης που θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται φέτος αντιμέτωπες με θεαματική αύξηση των παράτυπων διελεύσεων των συνόρων τους με το Μεξικό. Τον Μάρτιο οι αρχές συνέλαβαν 172.000 ανθρώπους, τον υψηλότερο αριθμό των τελευταίων δεκαπέντε ετών.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top