Αχ καημένοι Κύπριοι..! Ποιά σέξι τραγουδίστρια ρίχνει «σπόντα» για τα χάλια της κυπριακής συμμετοχής;

Αχ καημένοι Κύπριοι..! Ποιά σέξι τραγουδίστρια ρίχνει «σπόντα» για τα χάλια της κυπριακής συμμετοχής;

Της μίλησαν με πολύ σκληρό τρόπο και από τότε δεν μαζεύεται! Δεν είναι από τις γυναίκες που μασάνε τα λόγια τους και δεν διστάζει να τα χώσει κανονικά σε όποιον την ενοχλήσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Βεβαίως αναφερόμαστε στην Κύπρια σεξοβόμβα, Εύα Κυριάκου, που οι πλείστοι την γνωρίζετε ως Eva Diva, η οποία κοινοποιώντας σημερινό δημοσίευμα της  ιστοσελίδας μας, σχετικό με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των Eurofans.

Όπως σας αποκαλύψαμε, το «One thing I should have done» κατάφερε να μαζέψει από όλες τις συμμετέχουσες χώρες ένα μεγάλο μηδέν. Κανένας πόντος για τη φετινή μας συμμετοχή, έτσι η Κύπρια τραγουδίστρια που προφανώς θεωρεί πως η ίδια θα είχε καλύτερη τύχη στο μουσικό διαγωνισμό, έγραψε τα πιο κάτω…

Οι φίλοι του διαγωνισμού, θυμούνται πως κατά την εμφάνιση της Eva Diva στο Eurovision Song Project, ο Σουηδός συνθέτης αρκέστηκε στο να σχολιάσει μόνο το φόρεμα της τραγουδίστριας, κάτι που την εξόργισε.

Δείτε εδώ τη συμμετοχή της sexy Eva Diva:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.