Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στην αποθήκη εξαρτημάτων στην βιομηχανική Κελιών

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στην αποθήκη εξαρτημάτων στην βιομηχανική Κελιών

Διαχειρίσιμη είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε αποθήκη εξαρτημάτων στην βιομηχανική περιοχή Κελιών.


 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέα Κεττή, στη σκηνή θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Ανέφερε ότι "εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από το πρώτο μέρος του υποστατικού στο οποίο υπήρχαν εξαρτήματα αυτοκινήτων".
 
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διευκρινιστούν αύριο, κατά τη διάρκεια της έρευνας που θα διενεργηθεί από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, ωστόσο φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να εντοπιστούν.


 
Υπενθυμίζεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 15.11 στην κλήση για την φωτιά.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς αρχικά ανταποκρίθηκαν τρία στελεχωμένα οχήματα από Πυροσβεστικούς  Σταθμούς της Λάρνακας. Αργότερα οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν με ακόμα τρία πυροσβεστικά οχήματα από Λευκωσία και την ΕΜΑΚ στην Κοφίνου.
 
Το υποστατικό, που κάηκε ολοσχερώς, ήταν διαστάσεων 200Χ60 περίπου μέτρων, διαχωρισμένο με τσιμεντομπλόκ σε τρία μέρη, δύο εκ των οποίων είχαν εξαρτήματα αυτοκινήτων και το τρίτο είδη υγιεινής.
 
Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να ασφαλίσουν το υποστατικό περιμετρικά και προφυλάχθηκαν από την πυρκαγιά και γειτονικά υποστατικά στη βορειοδυτική πλευρά.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE