Σε άλλο ιερό Ναό η κηδεία του Βάσου Λυσσαρίδη- 'Συνυπολογίζοντας το πλήθος του κόσμου που θα μαζευτεί...'

Σε άλλο ιερό Ναό η κηδεία του Βάσου Λυσσαρίδη- 'Συνυπολογίζοντας το πλήθος του κόσμου που θα μαζευτεί...'

Ανακοίνωση Τύπου αναφορικά με την αλλαγή εκκλησίας για την κηδεία Επίτιμου Προέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ και πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρα Βάσου Λυσσαρίδη εξέδωσε το κόμμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η κηδεία του Επίτιμου Προέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ και πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρα Βάσου Λυσσαρίδη θα τελεστεί την Τετάρτη 5 Μαΐου η ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο

Αναφορικά με την κηδεία του Επίτιμου Προέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ και πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρα Βάσου Λυσσαρίδη, μετά από σοβαρή μελέτη του πρωτοκόλλου και των μέτρων της πανδημίας, και συνυπολογίζοντας το πλήθος του κόσμου που θα μαζευτεί στον προαύλιο χώρο, κρίθηκε απαραίτητη η αλλαγή του χώρου τέλεσης της εξοδίου ακολουθίας.

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε η κηδεία να τελεστεί την Τετάρτη 5 Μαΐου η ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο (και όχι στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί) στην παρουσία του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Της εξοδίου ακολουθίας θα προστεί η Α.Μ. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE