ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΙΟΛΙΤΗ: Είναι το δεύτερο Πάσχα που θα περάσουμε με περιορισμούς- Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη οδός

ΓΙΟΛΙΤΗ: Είναι το δεύτερο Πάσχα που θα περάσουμε με περιορισμούς- Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη οδός

Μήνυμα της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κας Έμιλυς Γιολίτη για το Πάσχα

Οι ιδιάζουσες συνθήκες και οι δύσκολες μέρες που περνά η Κύπρος, έχουν καταδείξει με τον πιο έντονο τρόπο την αξία που έχει η ζωή, η υγεία και οι πολύτιμες στιγμές με την οικογένεια και τους αγαπημένους μας, αξίες που συχνά προσπερνάμε στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η πανδημία και η έξαρσή της, το τελευταίο διάστημα, μας έχει αναγκάσει να αναθεωρήσουμε σκέψεις και ενέργειές μας και να προβληματιστούμε για το πραγματικό νόημα της ζωής.

Είναι το δεύτερο Πάσχα που θα περάσουμε με περιορισμούς και εύχομαι να είναι το τελευταίο. Ακούω συχνά παράπονα από συμπολίτες μου ότι τα μέτρα είναι σκληρά και ότι επήλθε κόπωση. Κατανοώ τη δυσφορία και αναγνωρίζω τις μέχρι τώρα θυσίες σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη οδός, αν πράγματι θέλουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα, από το να εφαρμόσουμε τα μέτρα, να φοράμε σωστά τις μάσκες μας, να τηρούμε τις αποστάσεις και να εμβολιαστούμε.

Τα μέλη της Αστυνομίας που θα εργάζονται και κατά τις εορταστικές μέρες, πέραν των υπόλοιπων καθηκόντων τους, θα συνεχίσουν να διενεργούν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας. Σας καλώ, με αίσθημα ευθύνης, να συνεχίσετε να τηρείτε τα μέτρα και να διευκολύνετε, παρά να δυσχεραίνετε το έργο της Αστυνομίας. Είναι με τη δική σας συνεργασία που θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα.

Η υφιστάμενη κατάσταση δεν ευχαριστεί κανέναν, αλλά είναι από τον καθένα από εμάς που εξαρτάται να τη βελτιώσουμε και να την αλλάξουμε.

Παρά το ότι οι διακινήσεις αυτές τις μέρες είναι περιορισμένες καλώ, επίσης, όσους θα διακινηθούν στους δρόμους να είναι προσεκτικοί και να προστατέψουν το πολυτιμότερο αγαθό, τη ζωή. Μιας στιγμή απερισκεψίας ή αλόγιστης συμπεριφοράς στους δρόμους, μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top