ΠΥΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ: Ζήτηση ρεκορ- Εξαντλήθηκε το 80% των ραντεβού- Υπερφορτώθηκε το σύστημα

ΠΥΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ: Ζήτηση ρεκορ- Εξαντλήθηκε το 80% των ραντεβού- Υπερφορτώθηκε το σύστημα

Το σύστημα της Πύλης Εμβολιασμού δεν έπεσε, είναι αργό λόγω υπερφόρτωσης από τους χρήστες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος.

 
Σήμερα η Πύλη Εμβολιασμού άνοιξε από τις 7:30 και θα μείνει ανοικτή μέχρι τις 8 το βράδυ, για τις ηλικίες 39 και 40 ετών.
 
«Η Πύλη δουλεύει μια χαρά. Είναι αργή τα πρώτα 5-10 λεπτά. Και οι πολίτες παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν», είπε ο κ. Κόκκινος.
 
Πρόσθεσε ότι η Πύλη δούλεψε κανονικά τα πρώτα λεπτά λειτουργίας της.
 
«Λόγω υπερφόρτωσης μπορεί κάποιοι πολίτες, η εμπειρία τους να ήταν ότι το σύστημα ήταν αργό και δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν άμεσα, αλλά ήταν θέμα μισού ή ενός λεπτού να τους εξυπηρετήσει το σύστημα», συμπλήρωσε.
 
Ο κ. Κόκκινος ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, μέχρι στιγμής κλείστηκε το 80% των διαθέσιμων ραντεβού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE