ΠΑΦΟΣ: Καφές και συζήτηση κόστισαν 1.100 ευρώ – Πληρώνουν γιατί κάθονταν

ΠΑΦΟΣ: Καφές και συζήτηση κόστισαν 1.100 ευρώ – Πληρώνουν γιατί κάθονταν

Σε μία μόνο καταγγελία υποστατικού προχώρησε τις τελευταίες 24 ώρες η Αστυνομία και αυτό αφορά περίπτερο στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Περίπτερο στην περιοχή της Πέγειας δεν υπήρχαν οι υποχρεωτικές σημάνσεις που τα διατάγματα προνοούν ενώ στο χώρο εντοπίστηκε ο υπάλληλος του περιπτέρου μαζί με δύο άλλα πρόσωπα να κάθονται σε τραπεζάκι, πίνοντας καφέ και κουβεντιάζοντας.

Μέλη της Αστυνομικής Δύναμης που περνούσαν για ελέγχους δεν τους χαρίστηκαν με αποτέλεσμα ο περιπτεράς να παραλάβει εξώδικο 500 ευρώ, ενώ οι δύο πελάτες βάζουν το χέρι στη τσέπη για να πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ ο καθένας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE