ΠΑΦΟΣ: Έλεγχος έδειξε ότι ήταν παράνομος- Του πέρασαν χειροπέδες αστυνομικοί

ΠΑΦΟΣ: Έλεγχος έδειξε ότι ήταν παράνομος- Του πέρασαν χειροπέδες αστυνομικοί

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 31 ετών στην Πάφο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στις 19:40 μέλη του ΟΠΕ Πάφου προχώρησαν σε έλεγχο ενός προσώπου αλλοδαπού κάτοικου και όπως  διαπιστώθηκε, διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.  

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις το συγκεκριμένο πρόσωπο παρέμεινε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από τις 25.5.19 και κατάγεται από τη Γεωργία.

Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE