Οκτώ νεκροί στις μάχες στα σύνορα Βενεζουέλας-Κολομβίας

Οκτώ νεκροί στις μάχες στα σύνορα Βενεζουέλας-Κολομβίας

Οκτώ μέλη των ένοπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας σκοτώθηκαν τα τελευταία 24ωρα σε μάχες με ομάδες κολομβιανών ατάκτων στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, με τον αριθμό των πεσόντων στρατιωτικών στη ζώνη να φθάνει τους 16 από την 21η Μαρτίου, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη το Υπουργείο Αμυνας.

 
Το Υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα ονομαστικό κατάλογο των οκτώ στρατιωτικών που έπεσαν "στη μάχη" τις προηγούμενες 72 ώρες, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τις περιστάσεις υπό τις οποίες σκοτώθηκαν στην περιοχή των συνόρων με την Κολομβία.
 
Τη Δευτέρα, είχε κάνει λόγο για "σφοδρές μάχες" ανάμεσα στον στρατό της Βενεζουέλας και ομάδες ατάκτων και για "νεκρούς" και στα δύο στρατόπεδα στα πορώδη σύνορα των δύο κρατών. Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Βενεζουέλας, ο στρατηγός Ντομίνγκο Ερνάντες, ανέφερε πως ανάμεσα στους πεσόντες συγκαταλέγονται τέσσερις υπαξιωματικοί.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE