Ο ΓΓ του ΟΗΕ ζήτησε από τις πλευρές να του πουν τελικές θέσεις σήμερα Πέμπτη - Νέα ολομέλεια στις 11:00

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ζήτησε από τις πλευρές να του πουν τελικές θέσεις σήμερα Πέμπτη - Νέα ολομέλεια στις 11:00

Ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ζήτησε από τα μέρη που συμμετέχουν στην άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη να προβληματιστούν και να πάνε σε νέα ολομέλεια την Πέμπτη στις 10.00 τοπική ώρα (11 ώρα Κύπρου) για να ακούσει ποιες είναι οι τελικές τους θέσεις για να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την κατάσταση.



Αυτό ανέφεραν μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου κυβερνητικές πηγές. Πρόσθεσαν πως ο κ. Γκουτέρες  έχει ακυρώσει τις διμερείς επαφές που είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE