«Σημαντική στιγμή» η άτυπη πενταμερής λέει ο Ράαμπ

«Σημαντική στιγμή» η άτυπη πενταμερής λέει ο Ράαμπ

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ χαρακτήρισε «σημαντική στιγμή» την έναρξη της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη υπό τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.


Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter, οι 5+1 έχουν συγκεντρωθεί στην ελβετική πόλη «σε μια προσπάθεια να θέσουν σε κίνηση τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού».

Στο ίδιο μήνυμα ο κ. Ράαμπ σημείωσε ότι «όλες οι πλευρές πρέπει να εργαστούν από κοινού για να πετύχουν μία δίκαιη και διαρκή λύση του κυπριακού ζητήματος».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία της συνάντησης της ολομέλειας της σύσκεψης υπό τον κ. Γκουτέρες.

Σύμφωνα με βρετανική πηγή, η αντιπροσωπεία του Ηνωμένου Βασιλείου στη Γενεύη περιμένει να ολοκληρωθούν οι συναντήσεις της ημέρας για να προβεί σε μια πλήρη αξιολόγηση των δεδομένων που θα έχουν διαμορφωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE