«Σημαντική στιγμή» η άτυπη πενταμερής λέει ο Ράαμπ

«Σημαντική στιγμή» η άτυπη πενταμερής λέει ο Ράαμπ

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ χαρακτήρισε «σημαντική στιγμή» την έναρξη της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη υπό τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.


Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter, οι 5+1 έχουν συγκεντρωθεί στην ελβετική πόλη «σε μια προσπάθεια να θέσουν σε κίνηση τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού».

Στο ίδιο μήνυμα ο κ. Ράαμπ σημείωσε ότι «όλες οι πλευρές πρέπει να εργαστούν από κοινού για να πετύχουν μία δίκαιη και διαρκή λύση του κυπριακού ζητήματος».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία της συνάντησης της ολομέλειας της σύσκεψης υπό τον κ. Γκουτέρες.

Σύμφωνα με βρετανική πηγή, η αντιπροσωπεία του Ηνωμένου Βασιλείου στη Γενεύη περιμένει να ολοκληρωθούν οι συναντήσεις της ημέρας για να προβεί σε μια πλήρη αξιολόγηση των δεδομένων που θα έχουν διαμορφωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE