Πρωτοβουλία για υιοθέτηση του Bruno ανέλαβε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας μετά το σάλο με βίντεο κακομεταχείρισης του

Πρωτοβουλία για υιοθέτηση του Bruno ανέλαβε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας μετά το σάλο με βίντεο κακομεταχείρισης του

Πρωτοβουλία για υιοθέτηση του Bruno, του σκυλιού που μεταφέρθηκε χθες σε καταφύγιο ζώων, ανέλαβε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Χρήστος Ζαννέττου επισκέφθηκε και πάλι σήμερα το καταφύγιο ζώων στην Αγία Νάπα και ενημερώθηκε από τους λειτουργούς του καταφυγίου, για τις ενέργειες, που γίνονται όσον αφορά την ευημερία των ζώων που φιλοξενούνται. Παράλληλα, ενημερώθηκε ότι ο Bruno, ο σκύλος για τον οποίο υπήρξε χθες αναφορά για άσκηση υπέρμετρης βίας κατά τη μεταφορά του στο καταφύγιο, χαίρει άκρας υγείας, έχει εμβολιαστεί και του έχει δοθεί η απαραίτητη φροντίδα».
 
Σύμφωνα με την υπεύθυνη λειτουργό του καταφυγίου «αυτή την στιγμή στο καταφύγιο του Δήμου Αγίας Νάπας υπάρχουν 8 σκυλιά που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία και όλα τα ζώα τυγχάνουν της πρέπουσας μεταχείρισης. Η λειτουργός απέρριψε αναφορές στα ΜΚΔ ότι στο Δημοτικό Καταφύγιο γίνονται ευθανασίες, σημειώνοντας πως οι λειτουργοί βρίσκονται σε εγρήγορση όλο το 24ωρο για να βοηθήσουν σε κάθε έκκληση όταν ζώα χρειάζονται βοήθεια ή πρέπει να μεταφερθούν στο καταφύγιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE