LIFESTYLE

Αχ αυτή η Μελέτη με την ειλικρίνεια της! Αποκαλύπτει πως μοιράζεται τα ερωτικά της ακόμη και με την…

Αχ αυτή η Μελέτη με την ειλικρίνεια της! Αποκαλύπτει πως μοιράζεται τα ερωτικά της ακόμη και με την…

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για την πολύ ξεχωριστή σχέση με τη μαμά της, Μαρία. Η εποχή που είχαν κόντρα, αυτά που της εμπιστεύεται και το στοιχείο του χαρακτήρα της μαμάς της που θα ήθελε να έχει και η ίδια.

«Θυμάμαι ότι, ένα βράδυ, κάτι είχε συμβεί, που με είχε κάνει να απογοητευτώ πολύ. Είχε σχέση με το χώρο της δουλειάς, όταν ήμουν ακόμα στα πολύ πρώτα βήματα. Η μαμά μου είχε στενοχωρηθεί πολύ. Έφυγα, πήγα μία βόλτα με το αυτοκίνητο για να ηρεμήσω και, όταν γύρισα, αργά πλέον το βράδυ, βρήκα ένα σημείωμα πάνω στο κρεβάτι μου από τη μητέρα μου που μου έλεγε: “Στη ζωή σου μπορείς να πετύχεις τα πάντα, αρκεί να το θέλεις. Και αν οι συνθήκες δεν υπάρχουν, μπορείς να τις δημιουργήσεις”.

Μέχρι και σήμερα, το έχω στο μυαλό μου και είναι το μότο μου για να βάζω και να πετυχαίνω τους στόχους μου» μοιράζεται η Ελεονώρα την πιο πολύτιμη συμβουλή που της έχει δώσει η μαμά της. Βέβαια, ειδικά στο παρελθόν, είχαν και τις κόντρες τους.

«Ήταν η εποχή που είχα κάνει δυνατό κόμμα με τον πατέρα μου, γιατί ήταν πιο διπλωματικός στο πώς θα με χειριστεί. Η μητέρα μου υπήρξε τότε πολύ παρεμβατική και, όταν δεν ενέκρινε κάποια από τις επιλογές μου, γινόταν περισσότερο επιβλητική παρά διαλλακτική. Εγώ δεν αντέχω να ακυρώνονται με τέτοιον τρόπο οι επιλογές μου, ειδικά όταν δεν αφορούν και δεν επηρεάζουν τους άλλους, και τις στήριζα με κάθε κόστος και περισσότερο ζήλο, ακριβώς επειδή η μαμά δεν συμφωνούσε! Τώρα πια, ακόμα κι αν δεν συμφωνεί, δεν θα το εκφράσει όπως τότε, αλλά και πάλι, αν κάνει αισθητή τη διαφωνία της, τη στραβοκοιτάζω και μου λέει “Καλά, καλά, κάνε ό,τι θες!”».

Πλέον είναι φίλες.

 «Με τη μαμά μου μπορώ να πω και να κάνω τα πάντα. Πραγματικά την αντιμετωπίζω σαν κολλητή και ακούει από μένα πράγματα που δύσκολα θα ακούσει μία μητέρα από την κόρη της! Έχει τρομερό γέλιο όταν σχολιάζουμε τα ερωτικά μου, γιατί της περιγράφω τα πάντα, λες και είναι η καλύτερή μου φίλη. Και εκείνη, βέβαια, θα απευθυνθεί σε μένα όταν θέλει να “θάψει” τον μπαμπά μου, και μάλιστα θα βρεθώ να κάνω και το μεσάζοντα, με συζητήσεις τύπου “να πας να του πεις αυτό και αυτό!”. Και μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει “Του το είπες; Και τι είπε;”. Κάνουμε φανταστικά ταξίδια μαζί, ενώ συχνά πάμε και στο γυμναστήριο και κάνουμε πιλάτες!».

Αυτό που θα ήθελε να πάρει από τη μαμά της είναι η ψυχραιμία της.

 «Είναι τέρας ψυχραιμίας. Το έχω πάρει εν μέρει, αλλά το καλό με τη μητέρα μου είναι ότι μέσα σε αυτή την ψυχραιμία σκέφτεται και σωστά. Θα πάρει το χρόνο της για να αντιδράσει και θα τα έχει όλα μελετημένα. Εγώ αντιμετωπίζω μεν τα κορυφαία προβλήματα με περίσσια ψυχραιμία, αλλά στα μικρά οδηγούμαι από τον αυθορμητισμό μου».

peoplegreece.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top