Πλήρη στήριξη στην επίλυση Κυπριακού στη βάση ψηφισμάτων ΣΑ και ευρωπαϊκού κεκτημένου εξέφρασε ο Δένδιας

Πλήρη στήριξη στην επίλυση Κυπριακού στη βάση ψηφισμάτων ΣΑ και ευρωπαϊκού κεκτημένου εξέφρασε ο Δένδιας

Πλήρη στήριξη στην επίλυση του Κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, εξέφρασε ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας, ο οποίος συναντήθηκε απόψε στη Γενεύη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στην παρουσία του ΥΠΕΞ, Νίκου Χριστοδουλίδη.


Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter αναφέρεται πως υπάρχει ένας διαρκής και στενός συντονισμός Ελλάδας και Κύπρου και πως επιβεβαιώθηκε η πλήρης στήριξη για επίλυση του Κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια από Αθήνα στην Κύπρο για την ανάληψη Προεδρίας Συμβουλίου ΕΕ

Συγχαρητήρια από Αθήνα στην Κύπρο για την ανάληψη Προεδρίας Συμβουλίου ΕΕ

«Συγχαρητήρια και θερμές ευχές στην Κύπρο, που αναλαμβάνει σήμερα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μια παραγωγική και επιτυχημένη προεδρία», αναφέρει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στην κοινωνική πλατφόρμα «Χ».

BEST OF TOTHEMAONLINE