Στο Intercontinental για συνάντηση με Αναστασιάδη ο ΥΠΕΞ Ελλάδας

Στο Intercontinental για συνάντηση με Αναστασιάδη ο ΥΠΕΞ Ελλάδας

Στο ξενοδοχείο Intercontinental στη Γενεύη μετέβη γύρω στις 1900 τοπική ώρα (20:00 ώρα Κύπρου) ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, για τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τη συμμετοχή και του ΥΠΕΞ, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Προηγήθηκε η διμερής συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στο πλαίσιο της άτυπης διάσκεψης 5+1 για το Κυπριακό που ξεκίνησε σήμερα στη Γενεύη.

Απόψε ο ΓΓ του ΟΗΕ παραθέτει δεξίωση για τους επικεφαλεις και μέλη των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην άτυπη διάσκεψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE