Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την άτυπη πενταμερή στη Γενεύη

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την άτυπη πενταμερή στη Γενεύη

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ με δήλωση εκπροσώπου του χαιρέτισε τις σημερινές προσπάθειες του ΓΓ του ΟΗΕ στη Γενεύη.


Κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει την έναρξη της άτυπης συνάντησης 5+1 για την Κύπρο, ο εκπρόσωπος είπε ότι «καλωσορίζουμε τις προσπάθειες του ΓΓ του ΟΗΕ στη Γενεύη σήμερα».

«Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να υποστηρίζουν μία κυπριακής ηγεσίας διευθέτησης για επανένωση της νήσου ως μία διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, που θα ωφελήσει όλους τους Κύπριους, όπως και την ευρύτερη περιοχή», πρόσθεσε.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE