Διασωληνωμένος ο 27χρονος που ανασύρθηκε από θάλασσα - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού

Διασωληνωμένος ο 27χρονος που ανασύρθηκε από θάλασσα - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού  μεταφέρεται 27χρονος  που ανασύρθηκε από τη  θαλάσσια περιοχή των Δημοτικών Μπάνιων  στην Κάτω Πάφο χωρίς τις αισθήσεις του γύρω στις 11:30 σήμερα. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 27χρονος λουόμενος ενώ κολυμπούσε έχασε τις αισθήσεις του. 

Ακολούθως ο 27χρονος αφού ανασύρθηκε μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ακολούθως διασωληνωμένος κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού .

Οι εξετάσεις  για τις συνθήκες μεταφοράς του στο Νοσοκομείο διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.