ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη δυνατότητα να εμβολιαστούν έχουν όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών

Τη δυνατότητα να εμβολιαστούν έχουν όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών

Τη δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα τους έχουν όλοι όσοι εργάζονται ή θα εργαστούν για την προετοιμασία της διεξαγωγής των προσεχών Βουλευτικών Εκλογών της 30ης Μάϊου 2021, καθώς και αυτοί που αιτήθηκαν να εργαστούν κατά την ημέρα των εκλογών.

 
Ο Γενικός Έφορος Εκλογής σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «η διευθέτηση αυτή στόχο έχει την πλήρη εμβολιαστική κάλυψη κατά της νόσου του προσωπικού που θα εργαστεί στην προετοιμασία των εκλογών, καθώς επίσης και κατά την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, κάτι που θα διευκολύνει την όλη διαδικασία».
 
Προσθέτει ότι «περαιτέρω, θα αποτελέσει επιπλέον μέτρο προφύλαξης, τόσο για το ίδιο το προσωπικό όσο και για τους εκλογείς αν και η δυνατότητα εμβολιασμού του προσωπικού αυτού δεν είναι υποχρεωτική».
 
Προς το σκοπό αυτό, τα άτομα αυτά θα ενημερωθούν από τους οικείους Εφόρους, ώστε εάν το επιθυμούν να προγραμματιστεί ο εμβολιασμός τους.
Τέλος διευκρινίζεται, πως όλες οι διαδικασίες που αφορούν στις εκλογές θα διεξάγονται στη βάση σχετικών πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας, με στόχο τη διασφάλιση της υγείας τόσο του προσωπικού που θα εργαστεί, όσο και των πολιτών που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top